OM OSS

Välkommen till vår blogg om film, kultur och nöje! Här kommer vi att utforska olika aspekter av dessa ämnen och dela vår passion med världen. Vi anser att film, kultur och underhållning är några av de viktigaste aspekterna av livet, och vi hoppas kunna skapa en spännande och mångsidig kulturupplevelse som tilltalar alla.

Viktigt med kultur

Kulturupplevelser är en en viktig del av samhället. Det är en möjlighet för människor, oavsett vem man är eller hur gammal man är, att träffas genom gemenskap, nyfikenhet och intressen. Genom att möjliggöra jämlika möten mellan människor utan åldersgränser, som ett sätt att öka tilliten till varandra i samhället. Människors olika erfarenheter och kompetenser bidrar till ökad förståelse för varandra. Alla mår bra av att känna sig behövda. Med ett samarbete av stadens kulturbärare kan det skapas ett bra mångfald av kulturupplevelser där alla besökare kan känna sig välkomna och som skapar nyfikenhet, glädje, en möjlighet att lära sig saker och träffa andra människor. 

Upptäck Sveriges breda kulturutbud

Det finns inget bättre att komma ut på roliga kulturella upplevelser och viktigt att den finns tillgänglig för alla människor, oavsett bakrund och ålder. Vi vill med denna inspirera andra att upptäcka Sveriges kultur. Det finns ett stort utbud av roliga saker man kan göra i våra städer runt om i Sverige och vi försöker dela med oss av en kreativ och spännande mix av kulturupplevelser för alla åldersgrupper.

 

film & böcker

musik & teater

STAD & matupplevelser

utställningar & event