Fixa hemmabio med popcorn

Visst är det härligt att sjunka ner i en biofåtölj och låta sig svepas med i en bra film. En bioupplevelse kan vara helt magisk. Men visste du att du kan skapa en mysig biokänsla hemma. Här ska du få våra bästa tips.

En biokväll hemma kan faktiskt bli riktigt bra, till och med bättre än en bioupplevelse. Du slipper dyra biobiljetter, du kan sätta på dig dina skönaste myskläder och du får välja film. Är du orolig för att inte få goda biopopcorn? Inga problem, du hyr bara en popcornmaskin från bergamunken.com/hyra-popcornmaskin/ så får du nypoppade, varma popcorn till filmkvällen.

Hyr en popcornmaskin

Hos Bergamunken kan du hyra popcornmaskiner i olika storlekar. De är enkla att använda och ger dig härligt varma popcorn på bara några minuter. Självklart kan du också beställa popcornbägare hos Bergamunken. Glöm inte bort att fixa något gott att dricka. Det finns många goda alkoholfria alternativ som passar både stora och små.

”Presentationen är väldigt viktigt. Använd till exempel ett champagneglas eller martiniglas och dekorera kanten på glaset med socker genom att först fukta kanten med citron eller lime”, tipsar bartendern Curt Eriksson.

Skapa en mysig känsla

Först måste du välja film. Det finns massor av bra tjänster där du enkelt kan streama filmer. Utbudet är enorm så ta lite tid och [välj en film: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/a/pQ2b3V/lista-7-nya-filmer-att-streama-och-hyra ] som du verkligen vill se. Mörklägg rummet och ta fram massor av kuddar och filtar så att du verkligen kan krypa upp i soffan och slappna av. Glöm inte bort att ta fram dina mjukaste myskläder – det är ett måste på en biokväll i soffhörnet. Nu är du redo! Sätt på filmen och ha dina nypoppade och goda popcorn i en skål i knät. Njut av filmkvällen!